Παγκόσμια Έρευνα για τις Επιπτώσεις της COVID-19 στον Ιδιωτικό Τομέα

Παγκόσμια Έρευνα για τις Επιπτώσεις της COVID-19
Παγκόσμια Έρευνα για τις Επιπτώσεις της COVID-19

Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ξεκινούν μία παγκόσμια έρευνα για τις επιπτώσεις που έχει η COVID-19 στον ιδιωτικό τομέα και κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η έρευνα αποσκοπεί στο να βελτιωθεί η ροή των πληροφοριών μεταξύ των κρατών και των διαφόρων επιχειρηματικών κλάδων.

Επίσης, να κατανοήσουν το πώς οι διάφορες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, εφοδιασμού και διάθεσης των προϊόντων τους και το πώς διαχειρίζονται τις γενικότερες συνέπειες, για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές.

Ο στόχος της έρευνας είναι να επινοήσουν τρόπους αντιμετώπισης όλων αυτών των προβλημάτων και φυσικά η πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και διαχείρισης των οικονομικών συνεπειών της.

Η έρευνα αυτή είναι ένα ακόμη βήμα της συνεργασίας του ICC με τον ΠΟΥ για την παροχή αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με την COVID-19 στον ιδιωτικό τομέα και την ανάπτυξη αξιόπιστης καθοδήγησης για τις επιχειρηματικές κοινότητες σε όλον τον κόσμο.

Η πανδημία αφορά όλη την κοινωνία στο σύνολό της και ο ιδιωτικός τομέας καλείται να ανταποκριθεί στον βαθμό που του αναλογεί και για αυτό μέσα από αυτή την έρευνα μπορεί να συγκεντρώσει τα στοιχεία που μόνον οι πρωταγωνιστές της πραγματικής οικονομίας γνωρίζουν.

Οι πληροφορίες που θα προκύψουν από την έρευνα θα βοηθήσουν να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα, σώζοντας ζωές και ελαχιστοποιώντας τις οικονομικές ζημίες.

Το ICC παρακαλεί να διαθέστε μερικά λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας για αυτήν την έρευνα, ώστε να μπορέσουμε να προστατέψουμε τους συναδέλφους, τους πελάτες και τις κοινότητές μας από τις μεγάλες και συνεχιζόμενες ζημίες που προκλήθηκαν από την πανδημία αυτή.

Η έρευνα ICC-ΠΟΥ διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και μπορεί να συμπληρωθεί ΕΔΩ.

www.GreekShares.com/gr/